U kunt hieronder een referentie achterlaten over een project waar Millers Time aan gewerkt heeft. Alvast bedankt!

 

Avatar
E.v.Gent

Kostenraming verbouwing

John Miller is een kundig vakman en denkt goed mee met de klantvraag. Hij heeft ons voorzien van een overzichtelijk kostenraming waarin hij slimme kostenefficiënte voorstellen heeft gedaan. Daarnaast is de rustige en vriendelijke persoonlijkheid een fijne bijkomstigheid wat de samenwerking alleen maar ten goede komt.

Wij kunnen Millers Time Bouwkosten aan iedereen van harte aanbevelen.

Keep up the good work!

Avatar
Marcel Vorgers

John was zeer betrokken en deskundig bij de voorgelegde vraag en heeft mij aanvullend (van de opgedragen verificatie van een offerte/kostenraming) nog van bruikbare tips voorzien voor het vervolgtraject van mijn bouwplannen.

Avatar
Rob van der Plas

Voor-oplevering

John heeft voor ons een voor-oplevering beoordeeld.
Met zijn kennis en kunde zijn er een groot aantal punten gevonden.
(En opgelost).

Snelle/deskundige service voor een eerlijke prijs.

Default Avatar75
Breda

NHG Bouwkeuringen

Vakman! Denkt in alle opzichten mee. Geeft heel goed aan wat je wel of niet kunt verwachten en komt zijn afspraken 100% na. Neemt ook ruim de tijd om vragen te beantwoorden en iets nog eens extra te bekijken.

Avatar
Robin en Vera

Bouwkundige keuring

John is een kundig persoon met verstand van zaken. Voor ons moest in kort tijdsbestek een bouwkundige keuring worden verricht. Ondanks de drukke agenda heeft John ons het stuk tijdig aangeleverd. Zeer nette service. Daarbij is John goed benaderbaar voor vragen over het rapport, zelfs 's avonds of in het weekend. Wij kunnen Millers-Time zeker aanbevelen.

Avatar
De heer D. Touw

Verwarmingsketel

Mijn verwarmingsketel was na 30 jaar functioneren aan vervanging toe. Een offerte laten maken bij mijn verwarming installateur, waarbij al gauw een bedrag van € 2831,40 werd genoemd voor een Nefit Topline of € 3251,40 voor een Nefit Aquapower.

Ook heb ik een offerte laten opstellen bij een andere verwarming installateur voor de volgende ketels; een Remeha Avanta CW5 ,Remeha Calenta CW5, Nefit Topline HRC30 en een Intergas Kombi Kompact allen uitgevoerd met een modulerende thermostaat.

Aan John Miller, Millers Time, gevraagd om eens te calculeren wat op de diverse offertes was aangegeven. Ik ben hierdoor uiteindelijk uitgekomen op een Nefit Topline Compact HRC30/CW 5 met een Moduline 300 voor een totaalprijs van € 1825,00 wat mij een besparing heeft opgeleverd van € 1006,40 dankzij Millers Time.

Default Avatar75
Mevrouw H. van de Merwe

Verbouwing gehele bovenverdieping te Geertruidenberg

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Millers Time tijdens de verbouwing van de bovenverdieping van ons huis.
Na zorgvuldige overweging besloten wij niet om met één of meerdere aannemer(s) in zee te gaan om onze verbouwwensen te realiseren maar het gehele project onder te brengen bij Millers Time bouwbegeleiding.

Millers Time bood ons goed advies over het plan van aanpak en was het aanspreekpunt tussen en met de leveranciers en vaktechnische partijen.
Dit heeft ons veel werk uit handen genomen als (ver)bouwleken die noodgedwongen elders verbleven tijdens de bouwperiode.
Enkele sterke punten die ons erg aanspraken zijn:
• Service en oog voor detail
• Vakkennis in (ver)bouw projecten
• Uitstekende relaties in de (ver)bouw sector
• Vertrouwen
Strakke tijdslijnen, snelle feedback, een zorgvuldige gedetailleerde
planning, inclusief realistische kosten plaatje, hebben geleid tot een goed resultaat binnen de vooraf vastgestelde planning en raming.

Klik hier om dit project te bekijken

Default Avatar75
Gevelrenovatie woning te Waspik

Gevelrenovatie woning

Ik was toe aan een renovatie van de gehele woning inclusief garage. Diverse bedrijven een offerte laten opstellen voor het uithakken van de voegen, sandwassing, dieptereiniging van de gevels, vlakvoegen en nadien impregneren.

Millers Time gevraagd om eens een goed overzicht op te stellen en op basis van hun kennis en kunde contact op laten nemen met de diverse bedrijven om door te vragen op diverse onderdelen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij AC Nederland die het mede dankzij Millers Time het voor een schappelijke betaalbare prijs uit gaat voeren.

Buitengevel aan een zijde van de garage werd door een foute constructie van de dakspanten naar buiten gedrukt. Omdat dit op heel korte termijn gerepareerd en gestabiliseerd moest worden heb ik de hulp in geroepen van Millerstime. Binnen een week was alles geregeld, materiaal toegepast, gerepareerd en alles netjes schoon en opgeruimd voor een schappelijke prijs.

Klik hier om dit project te bekijken

Avatar
De heer J. Sprangers

Verbouwing bedrijfspand

In ons bedrijfspand moest een ruimte verdeeld worden in twee ruimtes. Plus de plaatsing van een toilet, alsmede aansluiting op de riolering.
Door Millers Time in te schakelen kon ik zo'n € 1000,= besparen. Dit nadat ik offertes bij 2 aannemers had aangevraagd.
Millers Time keek niet alleen naar de mooiste en beste oplossing, maar ook naar de goedkoopste mogelijkheid.
Vooral werd bespaard op aansluitingskosten van het riool door een toilet te gebruiken waardoor de afvoer via de reeds aanwezige leidingen kon geschieden.

Klik hier om dit project te bekijken

Avatar
Paul & Sabrina Megens

Voorschouw / vooroplevering

John Miller liep met ons mee tijdens de voorschouw / vooroplevering van onze nieuwbouwwoning (juli 2016). Hij weet ontzettend veel van woningen (qua constructie en afbouw), maar ook van wonen in zijn algemeenheid. Heel veel praktische tips gekregen, waar we op moeten letten t.a.v. ventilatie, luchtvochtigheid, vloerafwerking, onderhoud, et cetera. Hij lette heel goed op de details en merkte ontzettend veel beschadigingen en dergelijke op die wijzelf over het hoofd zouden hebben gezien. John is rustig en beheerst, neemt de tijd, denkt met je mee en geeft zeer kundig advies. Tijdens de daadwerkelijke oplevering loopt er een inspecteur mee van VEH, maar desondanks zijn wij heel blij dat Millers Time vooraf al een heleboel mankementen heeft aangekaart die nu netjes voor de officiële oplevering en sleuteloverdracht door de aannemer kunnen worden opgelost. Mochten we nogmaals verhuizen, dan zouden we het weer precies zo aanpakken en John wederom inschakelen. Bedankt voor alle hulp en de uiterst prettige samenwerking!

Avatar
Bosch

Oplevering nieuwbouwhuis

John, dank voor je ondersteuning tijdens de oplevering van ons nieuwbouwhuis.
TIjdens de oplevering let John echt op alle details, verder geeft hij ook veel tips over onderhoud, etc.
Contact is erg prettig, ook richting de aannemer.
Door de aanwezigheid van John hebben wij de oplevering lekker relaxed bij kunnen wonen, zonder ons druk te maken over het missen van eventuele opleverpunten.

Avatar
Stanny Bode

Verbouwing woning en aanbouw

In de zomer van 2014 wilde ik graag weten of mijn verbouw idee te realiseren was. Ik plaatste een aanvraag op het internet en John reageerde binnen 1 week. zijn offerte scheelde duizenden euro's met nog 2 aannemers.
Vanaf het moment dat John over de drempel kwam voelde het goed. Hij dacht mee en vond oplossingen waar ik dacht dat gaat niet lukken. Het was al met al een uitdaging maar vol vertrouwen ging ik de verbouwing in. Alles was goed en strak geregeld en alles verliep volgens de planning.

Nu een jaar verder geniet ik er nog steeds van. Mijn huis heeft in plaats van jaren 80 look nu een 2015 look. Als ik ooit nog eens wat wil verbouwen zal ik zeker eerst John bellen. Nogmaals super bedankt

Klik hier om dit project te bekijken

Default Avatar75
Miriam Verhagen

Verbouwing toilet en badkamer te Geertruidenberg

De ontzorging en uitvoering van je verbouwing!
John regelt alles voor je! Van offerte tot oplevering.
Super mensen in huis! 2 weken zonder wc en badkamer is een opgave, maar alles is zeer goed verlopen! Elke avond was ons huis weer bouwvrij! Netjes opgeruimd!
En een heel mooi resultaat!
Met dank aan Chris, Jeffrey en Jan en nog 2 anderen.
Zeker een aanrader voor je verbouwing!!!!

Klik hier om dit project te bekijken