Bert Roos

Bert Roos

Bert Roos is een all-round architectenbureau, inzetbaar voor bouw en verbouw, renovatie en restauratie in alle segmenten van de woning- en utiliteitsbouw.

Website Bert Roos

WP Next

WpNext

Als calculator ben ik altijd op zoek naar nieuwe software die tijd kan besparen en een oplossing biedt om beter en nauwkeuriger te kunnen werken. Dit zijn mijn persoonlijke bevindingen.

Calculatie programma wpNext:
Dit is een geweldig programma, het heeft alle mogelijkheden van de duurdere pakketten maar met een betaalbare prijs…..

Lees meer

Het opent snel, is eenvoudig te gebruiken en is heel flexibel. Het heeft heel veel extra’s, de menu structuur is overzichtelijk en het is heel gemakkelijk om activiteiten en elementen aan te maken waardoor je veel tijd kunt besparen.

Het importeren vanuit een andere begroting bijv. uit Excel is ongelooflijk simpel. Aanpassingen van de tarieven en staartkosten kan met één klik van de muis, je hoeft niet door ingewikkelde menustructuren als je iets wilt veranderen. Dit bespaart veel tijd èn frustratie.

Nadat een project is aangemaakt kun je er niet alleen de calculatie onder hangen maar ook alle correspondentie, e-mails, foto’s, offertes, enz. enz.

In mijn werkverleden heb ik gewerkt met drie van de grootste calculatiepakketten in Nederland, maar wpNext geeft mij precies wat ik zoek in een calculatie programma.

Vraag hier je demonstratiepakket aan!

Website wpNext

West Architecten

West Architecten

‘West Architecten werkt zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Het overgrote deel van onze werkzaamheden heeft betrekking op het verbeteren, uitbreiden en verduurzamen van de bestaande bouwvoorraad.

Wij onderscheiden ons door ons inlevingsvermogen, onze creatieve oplossingen en servicegerichtheid.’

Website West Architecten

Kavelwoning.nl

Kavelwoning.nl

Kavelwoning.nl is de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren. Wij ontwikkelen bijzondere tussenwoningen (rijwoningen), eindwoningen (hoekwoningen) en vrijstaande woningen als een kant en klaar product, die op maat aan uw woonwensen kunnen worden aangepast. Naast ons standaard aanbod, ontwerpen wij ook woningen op maat.

Onze woningen zijn per stuk te koop, overal in Nederland te bouwen en geschikt voor zowel Particulier Opdrachtgeverschap (PO) als Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).
Pinterest

Pinterest

Verzamel en beheer die dingen die je leuk vind.
Pinterest is een sociaalnetwerksite die fungeert als prikbord. De gebruiker kan over het hele web afbeeldingen pinnen en vervolgens op een van de aangemaakte “moodboards” plaatsen.

Website Pinterest

cadix

Cadix

Cadix adviseert klanten en opdrachtgevers bij het gebruik van toonaangevende ontwerpsoftware. Cadix levert oplossingen voor het ontwerpproces met o.a. Revit, Inventor en AutoCAD. Voor het beheren van ontwerpdata wordt gebruik gemaakt van de Vault. Door de uitgebreide marktkennis van onze professionals en de focus die zij hebben, zijn wij in staat om goede, passende, pragmatische oplossingen te bedenken en te realiseren. Meer willen weten over Revit?

Website Cadix

Bluebeam

Bluebeam PDF Revu

Meten vanaf een PDF tekening op een beeldscherm

Met Bluebeam PDF Revu combineert u de nauwkeurige en stabiele software voor het maken van PDF-bestanden met een intuïtieve PDF editor, viewer en markup tool

Website Bluebeam

Sites die ik een warm hart toedraag:

maartens_automatisering_1

Maartens Automatisering

Maartens Automatisering is een enthousiast bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites

Website Maartens Automatisering

Charlotte van Otterloo

Charlotte van Otterloo

Animation – Illustration – Art Direction

Website Charl0t

Next Lead

Next Lead is een full service online marketing bedrijf en ontwikkelt websites en webshops. Daarnaast adviseert en ondersteunt Next Lead haar klanten met huisstijlontwikkeling, online strategie, websiteteksten, mobiele applicaties en email-marketing.

Website Next Lead

Wendy Mast

Communicatie advies en ondersteuning voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar praktisch (online) communicatie advies en ondersteuning voor uw bedrijf? Dan bent u bij WendyMast aan het juiste adres.

Ik adviseer bedrijven bij hun marketing- en corporate communicatie. Geen dikke, theoretische rapporten, maar praktisch, resultaatgericht advies dat naadloos aansluit bij uw bedrijf. En het blijft niet bij advies alleen. Ik ontwikkel en onderhoud de communicatiemiddelen ook. Dat varieert van het ontwikkelen van een website, (digitale) nieuwsbrief of campagne tot het schrijven van teksten of het uitvoeren van de social media strategie.

Website Wendy Mast

Logo-1

Boutique Hotel Opus One

Het sfeervolle Boutique Hotel Opus One ligt in de levendige winkelstraat van Numansdorp. Op loopafstand van de binnenhaven staat het 19e eeuws monumentaal pand dat met heel veel zorg en smaak is verbouwd tot een gerieflijk hotel. De 7 kamers, waarvan 1 suite, zijn allen uniek en variëren van “klein” en smaakvol tot ruim en opwindend mooi. De keuze is aan de gast, die hoe dan ook een sfeer aantreft die er helemaal op gericht is om een gevoel van ontspanning teweeg te brengen. “Home away from Home

Website Boutique Hotel Opus One

Sprangers

Jos Sprangers Fotografie

Doelen: Blijven vernieuwen in de fotografie, met de persoonlijkheid van mensen die gefotografeerd worden centraal.

Website Jos Sprangers

rob_van_der_plas

Rob van der Plas Financieel Advies B.V.

Rob van der Plas Financieel Advies B.V. is een regionaal adviesbureau gespecialiseerd in het Midden- en Kleinbedrijf. Werkzaam op het gebied van Fiscale advisering, administratieve dienstverlening en financiële planning kunnen wij u ondersteunen bij uw bedrijfsvoering.
Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs, een vakorganisatie van en voor professionals.

Website Rob van der Plas

Gastouderbureau-Zonnekind

Gastouderbureau Zonnekind

Gastouderbureau Zonnekind biedt uw kind(eren) een liefdevolle, gastvrije en veilige plek om zich op zijn of haar manier te vermaken en ontwikkelen.
We bemiddelen en begeleiden in geregistreerde volledig gecertificeerde kinderopvang door gastouders. Wij hebben zowel gastouders die opvang bieden in hun eigen huis als gastouders bij u thuis.

Website Gastouderbureau Zonnekind

VerbijsterendAdvies

VerbijsterendAdvies.nl

Onze Visie.
De Visie van VerbijsterendAdvies.nl is dat kwaliteit zichzelf verkoopt. Daarom onderscheidt VerbijsterendAdvies.nl zich door de zeer persoonlijke aanpak. Omdat voor VerbijsterendAdvies.nl de kwaliteit zwaarder weegt dan de kwantiteit: het gaat niet om zoveel mogelijk, maar om zo goed mogelijk.

Website VerbijsterendAdvies.nl