Geniet van de 'thrill' van elk nieuw project Geniet van de 'thrill' van elk nieuw project

Bouwkundig calculatiebureau Millers Time

Millers Time is het bouwkundig calculatiebureau van John C. Miller. Doordat ik geboren ben in Engeland en al vanaf 1977 in Nederland woon, werk ik zowel in het Nederlands als het Engels.

In mijn carrière heb ik een heel brede ervaring opgebouwd. Begin jaren ’80 had ik mijn eigen onderhoudsbedrijf. Ik maakte zelf offertes en stond dagelijks op de werkvloer. Een hele goede leerschool. Later was ik verantwoordelijk voor onderhoud, verbouwingen en nieuwbouw van alle filialen van supermarktketen ‘De Boer’ in Noord-Brabant.

Mijn echte leerschool als bouwkundige en calculator begon in 1989 bij Korteweg Bouw. Daar leerde ik het calculatie vak en volgde ik diverse opleidingen. In die tijd deden we alles met de hand, de begroting was een boekwerk van ruitjespapier. Dat is gelukkig verleden tijd, maar het heeft me wel geleerd om op een traditionele manier een begroting te maken die voor iedereen duidelijk is.

Na een omzwerving in de telecom richt ik me sinds 2007 volledig op calculeren en bouwbegeleiding en heb ik in 2012 bouwkundig calculatiebureau Millers Time opgericht. Mijn opdrachtgevers zijn aannemers, architecten en particulieren. Projecten variëren van bedrijfsgebouwen tot complete nieuwbouw woningen, renovatie en aanbouw.