Calculeren is meer dan de optelsom van hoeveelheden en prijzen Gedetailleerd inzicht krijgen

Calculatie bouwkosten

Een gedetailleerd en realistisch inzicht hebben in de kosten is een van de belangrijkste aspecten voordat de bouw begint. Maar een calculatie bouwkosten is meer dan een optelsom van hoeveelheden en prijzen. Millers Time geeft ook inzicht in bouwmethoden, eventuele tegenstrijdigheden en biedt alternatieve oplossingen. Dat doe ik voor bouwbedrijven, adviseurs, architecten én particulieren.

Wat kan ik voor u doen?

  • Een gedetailleerde calculatie maken zodat alle bouwkosten, gesplitst per onderdeel, inzichtelijk zijn.
  • Inschrijfbegroting maken met alle bijbehorende werkzaamheden.
  • Offertes aanvragen op naam van uw bedrijf.
  • In de ontwerpfase een bouwkostenraming maken.
  • Controleren van begrotingen. Op onafhankelijke wijze begrotingen en offertes beoordelen op volledigheid en marktconformiteit.
  • Opstellen hoeveelheidstaten aan de hand van bestek en tekeningen.

Dit alles volgens een van te voren afgesproken prijs. Vraag een offerte aan.

Werkwijze

‘Time is money’ is zeker waar, maar mag nooit ten koste gaan van kwaliteit en nauwkeurigheid. Daarom gebruik ik de nieuwste software voor de calculatie van bouwkosten. Grote papieren tekeningen en hoeveelheden meten met een liniaal zijn echt verleden tijd.

Door volledig digitaal te werken is het mogelijk om direct op de tekeningen hoeveelheden uit te trekken, te arceren en een uitrekstaat te produceren. Deze uittrekstaat wordt direct verwerkt in het calculatieprogramma. Pdf tekeningen worden opgeslagen en samen met de begroting overgedragen. Door een toelichting op het bestek of documenten te importeren voorkom je tijdverlies en fouten met handmatig invoeren. Een activiteitenbestand zorgt ervoor dat een onderdeel of bewerking in een keer in de begroting gezet kan worden. Dankzij deze werkwijze krijgt u sneller een accurate begroting of calculatie.

LEAVE A COMMENT