Bouwbegeleiding particulieren

Millers Time

Bouwbegeleiding particulieren

Bouwen of verbouwen is voor particulieren meestal geen dagelijkse bezigheid. Bij het realiseren van een aanbouw, het verbouwen van de zolder of het aanpassen van de keuken komt veel meer kijken dan u denkt. Hoe weet u of u de juiste keuzes maakt? Millers Time is expert in bouwbegeleiding van particulieren.

Om ongewenste verrassingen te voorkomen schakelt u Millers Time in als bouwbegeleider. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt en krijgt wat u verwacht. Ik begeleid projecten van begin tot eind, maar het is ook mogelijk mij in te schakelen voor een deel van het (soms ingewikkelde) proces. Regelmatig kom ik particulieren tegen die denken dat ze kosten besparen als ze de bouw zelf begeleiden. Maar hoe gaat u om met het niet nakomen van afspraken, onvoorziene kosten en uitloop van werkzaamheden? Bespaar uzelf de narigheid.

Waar helpt Millers Time u bij?

  • Uitrekenen kosten of begroting beoordelen.
  • Offertes aanvragen en/of controleren.
  • Inkoopbegeleiding voor de meest gunstige inkoopvoordelen.
  • Maatvoering, constructie- en werktekeningen controleren.
  • Inkoop- en beslissingschema maken.
  • Overeenkomsten opstellen en/of controleren.
  • Planning maken en bewaken.
  • Beoordelen van meer- en minderwerk.
  • Controle bij de oplevering en afronding daarvan.

Eén aanspreekpunt

Tijdens een verbouwing krijgt u allerlei bedrijven over de vloer. Hoe fijn is het dan om één aanspreekpunt te hebben? Millers Time kan dat vaste aanspreekpunt zijn.

Ik begeleid de bezichtigingen, beoordeel offertes en bepaal, uiteraard in overleg met u, wie voor welke prijs het werk uitvoert. Duidelijke afspraken zorgen voor een probleemloze, vlotte bouw. U bent verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Kosten bouwbegeleiding

Wat kost zo’n bouwbegeleider zult u denken. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de omvang van het werk. Over de kosten voor bouwbegeleiding bij particulieren maak ik van te voren duidelijke afspraken. Elk onderdeel wordt apart aan u begroot in een vrijblijvende offerte.

In de praktijk blijkt dat deze kosten ruimschoots opwegen tegen de tijd en kosten die u bespaart.

Inzicht krijgen in de kosten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bouwbegeleiding